«SOLSTIKK & UTROSKAP»

<<< tilbake

På scenen: Roy Myhr, Jan Arne Engan, Hallgeir Modell, Hans Våg Aaknes, Bjørnar Austheim, Sigrid Schiefloe, Tove Selbo og Heidi Marie Taraldsen

Ruben og Gunhild Olafsen har bestemt seg for å reise på ferie til Danmark. Problemet er at Ruben har sløst bort alle pengene deres på tvilsomme forretninger og ikke har søkt om ferie.

Hans nye sjef Direktør Bergstrøm, har lignende planer om å reise bort med sin «elskede» fru Solveig, selv om han egentlig fatter større interesse for sin svenske sekretær Sofie.

Postmannen Dag Otto Flink har vunnet en reise til Mallorca i ett reiselotteri. Loddet har han kjøpt av sin ferievikar i postverket Fridtjof, en simpel tyv og bedrager som nylig har kommet ut av fengsel. Ruben blir sjalu på Dag Otto som skal til Syden og gjør noen lysskye avtaler med Fridtjof bak sin kones rygg, noe som resulterer i at ferien til Danmark blir skrinlagt.

Forviklingene blir komplett da de omsider kommer til Hotell Emperadaporro nede på Mallorca og møter hotellets eneste ansatt, Felipe.

PÅ SCENEN:

Roy Myhr, Jan Arne Engan, Hallgeir Modell, Hans Våg Aaknes, Bjørnar Austheim, Sigrid Schiefloe, Tove Selbo og Heidi Marie Taraldsen

Regi: Vegard Moen
Scenograf: Per Helge Bøe
Av: Lars og Krister Classon

Forestillingslengde: 2 timer og 20 minutter inkl. pause.