«EVIG UNG»

<<< tilbake

I denne herlige musikkomedien av Erik Gedeon foregår handlingen omkring 2065 på Åsheim forsamlingshus som nå er omgjort til aldershjem der 6 eldgamle skuespillere og en enda eldre pianist har slått seg til ro for å nyte gamle dager og minner. De styres med bestemt hånd av en geskjeftig sykepleier, som iherdig sørger for at de får sin daglige dose av religiøse allsanger. Men gamlingene benytter enhver anledning til å servere gamle perler av rock- og poplåter – som «I Love Rock ‘n Roll», «Born to be wild», «I will survive», Forever young» – med en urkraft som har overlevd i dem siden deres ungdom femti år tidligere – dvs. i dag!

Vi møter både kjente og nye fjes i Sparbu teaterlag som spiller seg selv som eldgamle: Ida Melgård, Roger Bjerkan, Jonas Skjeflo, Tom Roger Lersveen og Cecilie Andersen, som også er forestillingens koreograf. Pianisten spilles – i dobbel forstand – av Kirsten Knedal Andersen, og sykepleieren av Vigdis Devik. Per Helge Bø er scenograf og Roar Tromsdal regissør.

Gamlingene er ubetalelige i all sin saktegående livsglede – men under humoren ligger også en alvorlig undertone av hvordan det er å bli eldre.

«Evig ung» er alvorlig artig!

Reklamesnutt på YouTube

PRESSEOMTALE
Trønder-Avisa: 06.10.2015

Steinkjer-Avisa: 05.10.2015