«DEN SVEVENDE JOMFRU»

<<< tilbake

Sparbu teaterlag hadde gleden av å framføre, Den Svevende Jomfru’ av Arnold og Bach desember 18/januar 19, en klassisk svingdørfarse med de forviklinger det førte med seg.


I ‘Den Svevende Jomfru’ møtte vi den pensjonerte vinhandleren Peder Nellemann (Hallgeir Modell) og hans kone Ida (Tove Selbo).

Peder hadde trukket seg tilbake fra forretningslivet og gitt ansvaret for den daglige driften til svigersønnen Holger Hansen (Jonas Skjeflo) nygift med deres datter Else (Sigrid Schiefloe). Det viste seg imidlertid at Peder fortsatt var ivrig til å reise, og han viklet seg fort inn i kvinneproblemer på disse reisene, noe hans svigersønn Holger også fikk oppdage på en togtur til Støren. Peders behjelpelige svoger Theodor Himlesen (Jan Arne Engan) gift med den dominerende Therese (Heidi Marie Taraldsen) ble da sendt ut for å hjelpe til- men ble det noe bedre da..?


Underveis møtte vi også den distre privatetterforskeren Pripp (Fredrik Wasshaug) med sin assistent frøken Sonja Cornelia ( Andrea Moen Pettersen), hushjelpen Anna (Ann Katrin L. Saur) som nok hadde vært i huset i generasjoner. Å sist men ikke minst mesterbokser Jefferson ( Leif Arne Jørstad).

Instruktør: Vegard Moen